donderdag 1 mei 2008

1 mei


Het is alweer mei, wat gaat de tijd toch snel! Vanmorgen had ik een afspraak met Hobbes daarna ben ik met Leon naar Lemiers en Maastricht geweest, helaas geen brocante gescoord!!!!
Bah ik had er echt zin in! En nu helemaal niets gevonden wat ik kon gebruiken, nou ja gebruiken... wat ik wilde hebben, zoals een mooie paspop, een oud parelsnoer, mooie zilveren lepels ah je kent het wel. Dan maar even een mooie sfeer foto van een schilderij...

Ik heb wel de cd van Katie Melua gekocht... heerlijke relax muziek.

Verjaardag!


Afgelopen dinsdag was het zover.... ik ben 30 jaar geworden!
Overdag alle voorbereidingen getroffen voor de Tuin Fair en ´s avonds lekker verwend worden door familie en vrienden... We hadden het feest in de schuur gevierd omdat ik behoorlijk wat mensen had uitgenodigd... normaal gesproken geldt de regel wie komt die komt en wie niet komt komt niet. Geen verplichtingen, maar nu wilde ik toch een aantal mensen uitnodigen, ik word tenslotte niet elk jaar 30! Gelukkig hadden we een terras verwarming in de schuur geplaatst, daardoor was het lekker warm. Het was een hele gezellige avond, leuk om te zien dat er mensen zijn die zich echt veel moeite doen om een kado te zoeken dat bij mij past of net dat leuke tekstje op een kaart te zetten! Heerlijke avond! Bedankt allemaal!

Helaas is de foto een beetje wazig geworden, maar hier sta ik op met mijn oudste vriendin, bijna 30 jaar vriendschap!