dinsdag 12 augustus 2008

Nieuwe dingetjes...


Zo'n vakantie leent zich er prima voor weer eens dingetjes te veranderen in huis. Al hoewel mijn huis zich nog beperkt tot de woonkamer, kan ik mij hier toch al redelijk uitleven!
Zo hebben we aan het begin van de vakantie onze nieuwe bank gekregen, bekleed met een mooie ruwe linnen stof in taupe kleur. De rugleuning en zijwanden zijn gecapitoneerd, hij zit heerlijk. We hebben er al flink gebruik van kunnen maken want afgelopen weken waren nou niet bepaald altijd zomerse temperaturen! De kussens zijn van Jeanne d'Arc Living, echt een mooie merkje dat ik sinds kort ook in de winkel verkoop! Binnenkort meer foto's van de nieuwe dingetjes...

Vakantie!Heerlijk deze vakantie! Ondanks het minder goede weer in ons land is het toch heerlijk om lekker thuis te zijn, te freubelen, wandelen, winkelen en te tutten in en rondom het huis! En dat alles maar liefst 7 weken lang.... maar wat gaat de tijd snel!!! Oh over twee weken alweer aan de bak, ik kan het me bijna niet voorstellen, maar dat krijg je als je er zo lang uit ligt. Dan kan ik echt helemaal afschakelen.... werk ? wat is dat ook al weer? Niet dat ik hier thuis niets te doen heb... de winkel draait gewoon door, er moet verbouwd worden, de tuin verandert in een jungle als je daar een weekje niet in geweest bent en er zijn tig klussen die wachten. Werk genoeg dus hier! Ik verveel me geen minuut! Heerlijk!