zaterdag 24 oktober 2009

Herfstvakantie!


Heerlijk, weer een weekje herfstvakantie! Het staat al heerlijk vol met leuke dingen zoals de schuur, kerst-proof maken, mijn nichtjes komen logeren en bijkletsen met vriendinnen (lees: shoppen!).Ondertussen hoop ik ook met Pien een lange herfstwandeling te kunnen maken zodat ik veel van bovenstaande plaatjes kan schieten!

Voor iedereen een fijne herfstvakantie!vrijdag 23 oktober 2009

Niksen...

Verplicht niksen, dat doe ik vandaag! Of eigenlijk doe ik wel iets, namelijk wachten.... wachten op mijn laatste grote order voor de kerst grrr.
Ik wil wel van alles gaan doen, maar je zult net zien...als ik alles uitgehaald heb..... TRING... staat de vrachtwagen voor de deur! Dus een lekker kopje koffie, hondjes slapend onder tafel, poes slapend op tafel en ik lekker met een kaarsje en muziek aan tafel, te wachten op de laatste
spulletjes.Hier alvast een impressie, zodat ik weet wat het wachten waard is!
Vanavond 19.00 uur gaat de kerstshop online, nog eventjes geduld!Heel fijn weekeinde!

zondag 18 oktober 2009

HerfstSfeer.

Voordat ik er erg in had is mijn laatste berichtje alweer van juli! Oh! Inmiddels weer volop aan het werk, alsof het nooit vakantie is geweest. Ondertussen draait alles gewoon door, na de vakantie was het rustig betreft de B&B, maar nu de eerste blaadjes van de bomen vallen trekken er toch weer veel mensen op uit. Dit weekeinde hebben we onze HerfstSfeer, hierbij enkele foto's zodat jullie toch meekunnen genieten van de herfstpracht in ons dorpje.

Voor iedereen nog een hele fijne zondag!