woensdag 24 februari 2010

Berken hart.

Om een metalen hart frame heb ik berkentakken gewikkeld, het hart heb ik versierd met groen en kleine metalen bloemetjes. Ook hangt er een houten label aan waar je met krijt een boodschap op kunt schrijven.... in dit geval "voorjaar"!
Bijna weekeinde............................. morgen een dagje Arnhem met mijn vriendin, naar Assepoester Feestkleding laatste hoop op zoek naar een geschikte bruidsjurk.... per slot van rekening moet ik over 4 maanden klaar zijn.....! Het wordt tijd dus!

Groetjes!zondag 21 februari 2010

Voorjaar!

Vanmorgen al creatief bezig geweest! Na een koud rondje door de schuur gelopen te hebben en ik met een tas vol spulletjes naar binnen gekomen. Eerst een kopje koffie erbij en bedenken wat en hoe ik ging maken. Als je eenmaal bezig bent gaat het vanzelf. Eerst het mos laten ontdooien (dat lag buiten en was dus kei hard), ondertussen al ijzerdraadjes geknipt, linten uitgezocht en de frutsels uitgezocht. Na 2 kopjes koffie was een gedeelte van het mos al redelijk ontdooid. Eerst het mos op sommige plaatsen vastgezet, toen de bolletjes erop vastgezet en als laatste de frutseltjes erop gemaakt. Hij komt te hangen aan de voordeur. Tegen de paastijd aan kan ik hem makkelijk veranderen met veertjes en eitjes en gele linten. Nu eerst hier van genieten!

PS het houten frame, het hartje, de bloemetjes en de linten
zijn verkrijgbaar bij Villa Vieux!


Fijne zondag allemaal!