zaterdag 2 mei 2009

Brocante Markt.

Als groot liefhebber van brocante en brocantemarkten zijn we gisteren vroeg vertrokken naar het Belgie, een waar walhalla voor de echte brocante liefhebber!
Om 5 uur uit bed, snel wassen en aankleden, kan koffie en boterhammen mee en op naar het Belgische Chrisnee, hier slechts 45 min vandaan. Onderweg wakker proberen te worden van de lekkere koffie en de boterhammen in de auto, een waar vakantiegevoel! Om 6 uur waren we op de plaats van bestemming, langs de grote weg stonden al veel auto's geparkeerd. Om niet al te ver van de markt af te zijn besloten we de auto betaald te parkeren en konden we hem kwijt in een zijstraatje heel dichtbij de eerste kraampjes. Het hele dorpje, en zelfs daarbuiten, stond vol met kramen! Het was nog niet zo druk dus konden we op ons gemak rustig naar alle spulletjes kijken... omdat de auto lekker dichtbij stond konden we onze buiten snel weer terug brengen zodat we er niet lang mee hoefden te slepen. Hoe later het werd hoe warmer, de zon begon al aardig te schijnen en het werd ook steeds drukker. 


Rond 11 uur hadden we het grootste deel van markt gezien, 4 uur lopen en waarschijnlijk niet in alle hoekjes en zijstraatjes geweest... wat een markt zeg! Waanzinnig leuke spullen en enorm veel keus! Toen we het dorp uitreden stonden er enorm lange files om naar de markt te gaan, er was geen doorkomen meer aan! Gelukkig hielden de agenten de wegen vrij om het dorp te verlaten en waren we dus vrij snel het dorpje weer uit!
Het was een zeer geslaagde ochtend! Hieronder nog enkele foto's van de buit!Heerlijk weer!

Niet alleen zijn we druk binnen geweest, maar ook buiten zijn we nu eindelijk verlost van de puinberg, plastic, hout en andere afval! Gisteren nog even goed geveegd en vanmorgen alles klaar gezet voor deze heerlijke dag!

Erg prettig zo'n opgeruimd gevoel! De gasten kunnen komen en tot die tijd geniet ik even met een kopje koffie van alle rust op mijn eigen hof na deze hechtische en vermoeidende weken!


woensdag 29 april 2009

Bed & Breakfast.

En dan nu de foto's van ons Bed & Breakfast, helemaal klaar voor de eerste gasten!
Kijk en geniet, ik hoop dat jullie het net zo mooi vinden als wij!


Vanavond ga ik eerst genieten van mijn familie en vrienden en vervolgens van mijn welverdiende vakantie! Mocht je vragen hebben of er een heerlijk weekeinde tussen uit willen neem dan gerust contact op via info@villavieux.nl of kijk op de website www.villavieux.nl
Ik wens iedereen alvast een fijne koninginnendag toe! Hier gaat in iedergeval morgen de vlag uit!

Verjaardag!

Vandaag, 31 jaar geleden, ben ik geboren! Waar blijft de tijd?! Alles gaat zo snel.... Ik kan "gelukkig" terugkijken op de afgelopen 12 maanden. Geen echte nare dingen gebeurd, iedereen gelukkig en gezond... wat wil een mens nog meer! Een kadootje is niet echt aan mij besteed, de kadobonnen van afgelopen jaar heb ik vanmorgen in de stad uitgegeven, op de valreep! Het mooiste kado is natuurlijk het feit dat onze Bed and Breakfast af is en dat ik er zelf straks als eerste ga douchen! Heerlijk, alles nieuw en schoon... en zonder slippers ;-)