zaterdag 2 mei 2009

Brocante Markt.

Als groot liefhebber van brocante en brocantemarkten zijn we gisteren vroeg vertrokken naar het Belgie, een waar walhalla voor de echte brocante liefhebber!
Om 5 uur uit bed, snel wassen en aankleden, kan koffie en boterhammen mee en op naar het Belgische Chrisnee, hier slechts 45 min vandaan. Onderweg wakker proberen te worden van de lekkere koffie en de boterhammen in de auto, een waar vakantiegevoel! Om 6 uur waren we op de plaats van bestemming, langs de grote weg stonden al veel auto's geparkeerd. Om niet al te ver van de markt af te zijn besloten we de auto betaald te parkeren en konden we hem kwijt in een zijstraatje heel dichtbij de eerste kraampjes. Het hele dorpje, en zelfs daarbuiten, stond vol met kramen! Het was nog niet zo druk dus konden we op ons gemak rustig naar alle spulletjes kijken... omdat de auto lekker dichtbij stond konden we onze buiten snel weer terug brengen zodat we er niet lang mee hoefden te slepen. Hoe later het werd hoe warmer, de zon begon al aardig te schijnen en het werd ook steeds drukker. 


Rond 11 uur hadden we het grootste deel van markt gezien, 4 uur lopen en waarschijnlijk niet in alle hoekjes en zijstraatjes geweest... wat een markt zeg! Waanzinnig leuke spullen en enorm veel keus! Toen we het dorp uitreden stonden er enorm lange files om naar de markt te gaan, er was geen doorkomen meer aan! Gelukkig hielden de agenten de wegen vrij om het dorp te verlaten en waren we dus vrij snel het dorpje weer uit!
Het was een zeer geslaagde ochtend! Hieronder nog enkele foto's van de buit!4 opmerkingen:

Twa zei

geweldig he, die markten in belgie. Wij bezoeken ze ook vaak. Meestal in de zomer. In de Ardennen. Leuke dingen heb je gekocht! Vooral het vogelkooitje vind ik erg leuk.

The Old and the Beautiful zei

Wat heerlijk om zo'n grote brocante markt zo dichtbij te hebben. Daar moet je toch echt voor in of vlakbij België wonen he?

Je Bed and Breakfast ziet er ook geweldig mooi uit.
Geniet van je week vakantie!

Groetjes,
Gonda

t brocante sfeertje zei

Heerlijk he zo struinen over n buitenmarkt.Kan niet wachten om weer te gaan.En nu hopelijk met mooi weer vorig jaar hadden we iedere keer regen-pech!Groetjes,Ingrid
ps. is deze markt 1x per jaar?

Anoniem zei

Weet je soms wanneer deze markt weer is?

Groetjes Inge