vrijdag 9 mei 2008

Vondsten 9 mei 2008.


Vanmorgen in alle vroegte vertrokken naar Luik, 40 minuutjes hier vandaan. Elke vrijdag is daar een grote brocante markt. ik was al zo lang niet meer geweest, ik had er echt zin in. Koffie en bananen mee in de auto en rijden maar. Ik hoopte toch op z'n minst een draadmandje te scoren voor de verjaardag van mijn vriendin Kim vanavond! Nou zoals je boven ziet geen draad mandje maar wel andere leuke dingetjes... Een oud boek met mooie oude bladen en Franse teksten voor 3 euro, Ik laat nog wel zien wat ik daarmee ga doen ... Een mooi doosje, in ieder geval zilverkleurig maar ik vind nergens stempels, maar goed dat doet er ook niet toe. Ik vind het een mooi doosje! Verder nog een aantal religieuze muntjes en kruisjes, een prentje van Jeanne Hebbelinck (yes 1 euro!) een confiture doek, een klosje touw en een catalogus van een schitterende winkel om thuis nog eens even na te genieten!
Ik ben helemaal geslaagd voor vandaag, helaas geen mandje maar daar bedenk ik nog wel iets op! Ik laat jullie nog zien wat ik met de spulletjes doe!

woensdag 7 mei 2008

Genieten...

Deze week heerlijk genieten! Prachtig weer, vakantie en gezellig thuis! De hele dag rond rommelen, kleine klusjes doen, met de honden wandelen en vooral genieten!
Genieten van de vrijheid, de hele dag kunnen doen en laten wat ik wil. Tijd om aandacht te besteden aan mijn huis, de hele week al netjes opgeruimd en tijd om dingen bij te houden.
Lekker genieten van mijn honden en vooral genieten van het buiten zijn!

Proost!