vrijdag 9 mei 2008

Vondsten 9 mei 2008.


Vanmorgen in alle vroegte vertrokken naar Luik, 40 minuutjes hier vandaan. Elke vrijdag is daar een grote brocante markt. ik was al zo lang niet meer geweest, ik had er echt zin in. Koffie en bananen mee in de auto en rijden maar. Ik hoopte toch op z'n minst een draadmandje te scoren voor de verjaardag van mijn vriendin Kim vanavond! Nou zoals je boven ziet geen draad mandje maar wel andere leuke dingetjes... Een oud boek met mooie oude bladen en Franse teksten voor 3 euro, Ik laat nog wel zien wat ik daarmee ga doen ... Een mooi doosje, in ieder geval zilverkleurig maar ik vind nergens stempels, maar goed dat doet er ook niet toe. Ik vind het een mooi doosje! Verder nog een aantal religieuze muntjes en kruisjes, een prentje van Jeanne Hebbelinck (yes 1 euro!) een confiture doek, een klosje touw en een catalogus van een schitterende winkel om thuis nog eens even na te genieten!
Ik ben helemaal geslaagd voor vandaag, helaas geen mandje maar daar bedenk ik nog wel iets op! Ik laat jullie nog zien wat ik met de spulletjes doe!

1 opmerking:

My lovely cottage zei

sorry voor mijn mega late reactie, maar......het was zulk heerlijk weer, ik kon het niet voor elkaar krijgen achter de computer te gaan zitten. dank je voor je tip van picassa. ik ken het forum maar het is te groot voor mij, of zeg ik dat niet goed. maar het aanbod is zo groot dat ik door de bomen het bos niet meer zie. wel heel lief dat je even aan mij dacht. lekker avondje nog.
groetjes. yvonne