vrijdag 3 april 2009

Mooie dingen.

Zoals ik al in eerdere post gemeld had, hielden we afgelopen weekeinde onze Voorjaars Sfeer! Het was een geweldig leuk en druk weekeinde ondanks het minder goede weer... Buiten was alles gezellig in voorjaarssfeer met bloembolletje, frisse planten en geurende kruiden. In de schuur werd er hard gewerkt! De paaseieren van collega Tuttemerull waren een succes! De hele zaterdag hebben ze me ogen uitgestoken... ik wil ook een setje maken...! Zondag morgen was het nog rustig en heb ik mijn kans gegrepen, snel tussendoor ook enkele eieren gedecoreerd en enkele labels gemaakt.
Kijk zelf naar het resultaat!
Geniet van het mooie weer en tot de volgende keer!

7 opmerkingen:

Bonnie zei

Jeetje wat een pracht hier....
Dit heb je vast vaker gedaan....ik krijg het er niet zo perfect op hoor.
Ze zijn super.....je zou ze zo kunnen verkopen...
Ik heb genoten.
Fijne zondag

Anita zei

Heel mooi gedaan.Ik wil zoiets ook wel proberen dus als je het niet erg vindt ga ik een ideetje of twee van je overnemen!Anita.

The Old and the Beautiful zei

Wat een mooie eieren zeg! Ik wou dat ik ook zo creatief was * zucht*.

Groetjes,
Gonda

lia zei

Hoi,
Heb net je blog ontdekt en ziet er leuk uit. Mooie eieren gemaakt hoor.
Ik ben niet zo creatief. Heb nog even je blog doorgelezen en wat is die Nijmeegse Kater een schitterend beest. Is het een britt?
Leuk die poezenverhalen.

Kom eens een keer langs
groetjes Lia

marga zei

Vond het zo jammer maar ik kon niet!!!
Leuke eieren en labels heb je gemaakt!!!!

t brocante sfeertje zei

super zeg ben niet verder gekomen dan wat kwartel-eitjes en veren van de Action onder n stolp te doen met wat andere dingen kom er even niet op!Maar jouw eitjes zijn erg mooi de labels ook echt heel erg leuk!Fijne paasdagen,Ingrid

Ineke van den Akker zei

Wat geweldig! Ik zie nu dat je ook stempelt. Wat een mooie dingen. Ik geniet echt van je blog! Heel erg bedankt dat je het ons wil laten zien.

veel liefs,
Ineke