vrijdag 19 februari 2010

Eifel.

Afgelopen dagen hebben we in de Eifel doorgebracht! De Eifel ligt slecht een uurtje bij ons vandaan, ideaal dus! Heerlijk hebben we het gehad. Er lag een flink pak sneeuw dus ons voornemen om eens goed te wandelen hebben we niet waar kunnen maken, niet dat we niet wilden, maar bij iedere pas zakte je wel 30 cm weg in de sneeuw. Het was prachtig maar ook zeer vermoeiend. Ook hebben de honden lekker genoten van de sneeuw, echter was het voor hun gisteren ook erg zwaar, de pijnlijke en geschaafde kussentjes hebben we eenmaal in huisje aan gekomen lekker geweekt in de Badedas.
Verder veel gelezen, geluierd en gehangen en heerlijke koffie met taart genuttigd!

Nu draait de wasmachine op volle toeren en gaat het "gewone" leven weer van start. Dit weekeinde nog even lekker genieten (nieuwe JDL!) en maandag weer aan de bak..... op naar de volgende vakantie!
7 opmerkingen:

It's me zei

Leuke foto's...heerlijk de honden in de sneeuw...lekker uitgerust op naar de lente!!

Geniet van de jdl hij is geweldig !!

Groetjes Ria

Kijk even naar mijn give away.leuk !

Irma zei

Heej Ester,

Wat een mooie hondjes hebben jullie wat is hun ras????
Geweldig die sneeuw foto's en wandelen is leuk maar heerlijk binnen boekje erbij is ook niet verkeerd;-)

Groetjes Irma

Jolanda zei

Dat ziet er super uit, heerlijk buiten in de sneeuw en dan binnen lekker bijkomen met lekkers en goed gezelschap: de ideale vakantie!
Groetjes Jolnda

brocante roos zei

Zo te zien hebben jullie allen een n nu dus weer terug in het "normale"leven. Maar eerst nog het weekend om langzaam weer in het ritme te komen.

Fijn weekend, groetjes Marjan

The Old and the Beautiful zei

Oh wat zullen jullie genoten hebben, het ziet er zo prachtig uit.
Nou geniet ook nog maar van het weekend voor dat het gewone leven weer begint.

Groetjes,
Gonda

Belle Brocante design zei

Wat een heerlijke plaatjes! ook wij zijn gek op de Eifel, we komen er graag alleen is een vakantiehuisje met honden lastig te vinden. We hadden vorig jaar kerst wat leuks in Widdau maar daar was weer zo'n heel koud badkamertje. Overigens wel een heel mooi uitzicht en heerlijk vrij, ook kon je vanuit huis meteen beginnen met wandelen. Wat was jullie vakantieadres als ik vragen mag?

Ik vind je blog erg mooi, leuke plaatjes en sfeerfoto's, ik ga je volgen! Kom je ook eens bij mij buurten?

Hartelijke groetjes,
Annemiek

Belle Brocante design zei

Ik zit al dagen met spanning in mijn buik jouw antwoord a te wachten! Nee geintje hoor! waarschijnlijk heb je het nogal druk dat kan!

Fijne paasdagen,
Annemiek