zondag 14 november 2010

Doe Het zelf!

Afgelopen week ben ik druk bezig geweest om ook voor klanten die verder weg wonen een workshop programma samen te stellen. Vanaf nu verkopen we doe-het-zelf pakketjes om lekker thuis (alleen of gezellig met vriendinnen) aan de slag te kunnen.
Ideaal want zo heb je nooit meer materiaal in huis dan nodig en in de meeste gevallen kun je direct aan de slag zonder eerst nog diverse winkels af te rijden om materiaal bij elkaar te krijgen!

We beginnen met 2 houdbare decoraties, het kerst-taartje en het kerst-boompje. In beide decoraties zit het hippe wolvilt verwerkt. Doordat er geen verse bloemen aan te pas komen zijn ze allebei lekker lang houdbaar!
Bij de pakketjes zit een uitgebreide werk omschrijving en er staat bij beschreven wat je zelf nog aan materiaal nodig hebt (bv schaar, kniptang, lijmpistool e.d.).

Neem een kijkje op de site en plan alvast een gezellig freubel avond!

Klik hier voor meer informatie!
Mailen mag ook info@villavieux.nl


Veel plezier!5 opmerkingen:

Lynda zei

wat een GOED idee!!! ga meteen kijken...hoe leuk is een freubel/kletsavondje!!

Groetjes
Lynda

Gerreke zei

Wat ziet dat er leuk en gezellig uit zeg! Ik ga ook een kijkje nemen! Heerlijk om zo m'n kerstideeën op te kunnen doen.

Het lijkt wel shoppen zo!

Bonjade zei

Dit is leuk!!!
Ben benieuwd wat er allemaal nog volgt.....top idee.
Fijne week
LIefs

Anoniem zei

Ow dat is een geweldig idee,ze zien er beide supergaaf uit,helaas ben ik de eerste maanden al door mijn budget heen haha aan woonspullen die ik gereserveerd hebt,maar straks en dalijk ga ik zekers kijken ernaar,ik wens je een fijne week,lieve groet Joke.

do-re-mi zei

Wat een goed idee. Ik word al zo onrustig van je nieuwsbrieven met aankondigingen van leuk workshops. De afstand is daarvoor te groot maar nu kan ik toch aan de slag. Ik ga snel even kijken in je webshop.
Goetjes