zondag 22 maart 2009

In huis...


Om te beginnen heb ik een leuk brocante rekje gekocht, het moest wel nog even goed onderhanden genomen worden, maar dat is geen probleem. Goed schoonmaken en schuren en daarna verven. Helaas heb ik nog geen mooie droomkeuken dus staat hij zolang op een kastje bij de eetkamer. Ik heb hem gevuld met Greengate servies, oude weckpotjes met kantjes en theelichtjes, oude boekjes en zinken accessoires. Ziet er in iedergeval lekker fris uit!

Afgelopen weekeinde ben ik tussen het klussen door even naar Hummy's geweest, een paar dorpjes hier vandaan. De eigenaresse stelde haar huis open en liet tevens haar nieuwe mooie creaties zien... kon het niet weer staan en wist niet welke ik zou kiezen. Allemaal even mooi, maar in het kader van de aankomende paasdagen heb ik gekozen voor een leuke mand gevuld met buxus en bloemetjes en een leuke kip erin! Op en top voorjaar!

Gisteren bij de supermarkt zag ik dit eierhoudertje en kippetje! Leuk, moest dus meteen mee naar huis. Helaas wilde Pien onze hond ook mee helpen met de boodschappen uitladen en ze kiest nu net die kip uit!!! (Ja tuurlijk, is ook erg leuk!) Ik schrik en Pien schrikt van mij waardoor ze de kip uit haar bek laat vallen.... in stukjes. Gelukkig was ik nog iets vergeten in de supermarkt waardoor ik toch echt nog een keertje terug moest ;-)

Geniet van deze mooie dag, tot de volgende keer!

2 opmerkingen:

G-style zei

Hallo , wat een leuk rekje heb je gekocht ,ook je kip is heel mooi !
De tafel in de andere post staat ook vol met prachtige spulletjes trouwens daar zou ik wel even tussen willen struinen ,zie alleen maar leuke dingen ........
nou ,prettige avond nog en tot een volgende keer
groetjes Gea

t brocante sfeertje zei

Wat n leuke kip zeg en wat n toeval onze schapendoes heet ook Pien.Groetjes,Ingrid