woensdag 22 juli 2009

Lavendelzakjes.

Het eerste projectje zit erop, lekker gefreubeld deze week. Ik had nog een lap wit linnen liggen en nog wat transferpapier. Aangezien het buiten niet al te mooi was begin van de week heb ik eerst wat rond gesurfd en daarna ben ik aan de slag gegaan. Het zijn zakjes geworden met een koordje zodat je ze ook leuk aan een rekje, kast of deur kan hangen. Als ik eenmaal bezig ben en de smaak te pakken heb gaat het maar door... het zijn er uiteindelijk een stuk of 40 geworden. Enkele voor mezelf, enkele kado en enkele naar de schuur.


De rest van de week wil ik gebruiken om de hof eens goed aan te pakken. In augustus komt de schilder om de overige bruine kozijnen wit met groen te maken. De onderste rand van de boerderij is nu donkerbruin, maar willen we zwart of heel dondergrijs (is nog een twijfelgeval...) maken. Ook is de hof aan een flinke schrobbeurt toe. Er begint hier en daar weer wat groene aanslag te ontstaan en daar moeten we vanaf! Als dat gebeurt is kunnen we weer nieuwe hoekjes (lees: foto's!) maken!
Morgen eerst gezellig met mijn moeder en oma naar de High Tea! Vind het heel spannend... ga voor het eerst een high tea doen en heb voor beide dames een leuk nieuwtje als verassing ;-)

Groetjes!

7 opmerkingen:

Irma zei

nu ben ik ook nieuwsgierig;-))
wat mooi gelukt de lavendelzakjes, heerlijk zulke ruikertjes.

Princess Of Pink zei

ooi die zakjes, heerlijk werkis dat he met transfer paper. Doe ik ook graag. VEEL plezier op de hightea en mooie foto's maken hoor :)

La Flotte zei

Hoi Esther, volgens mij was ik nog nooit op je blog geweest maar daar komt nu verandering in!
Ik heb me al als volger aangemeld.
Wat een keileuke lavendelzakjes heb je gemaakt!

groetjes Heidi

Tineke zei

Hi Esther,

Al dwalend door de wondere blogwereld kwam ik ook bij jou op visite! Heb met plezier je hele blog doorgelezen. Het was genieten!

oma leentje zei

Wat een leuke zakjes zijn dat geworden. Wat zal het heerlijk ruiken daar. Geniet van je Hightea

Bonjade zei

Prachtig zeg.......wat een mooie cadeautjes........
Enne geniet ze van je high-tea....
Een nieuwtje....???
Fijne dag

Ineke van den Akker zei

Wat leuk! Hoe kom je aan dat transferpapier? Ik die vrijwilligers werk bij bejaarden. We maken zelf cadeautjes voor de kerst. Dit is een heel goed idee. Vertel me je "geheim" alsjeblieft!

veel liefs,
Ineke