dinsdag 21 juli 2009

Vakantie!!!!

Eindelijk! Wat heb ik er naar uitgekeken! Zeven heerlijke weken vrij om te doen en laten waar ik zin in heb! Gelukkig blijven we thuis en kan ik beginnen aan de "to do list" die alleen maar langer lijkt te worden.... Er staan niet alleen allerlei klussen op maar ook een aantal uitstapjes die ik nog graag wil maken. Vorig jaar kwam ik al google-end de Lijsterhof tegen, dit is een schitterende cottage tuin in Schinnen. Helaas was ik toen net te laat, de tuin is maar beperkt open in de zomermaanden. Dit stond dus eigenlijk bovenaan het lijstje. Aan het begin van de week zijn we bij de eerste droge dag dan ook naar Schinnen getogen. Geniet mee van de prachtige sfeervolle tuin!


Aangezien ik nu lang vrij heb hoop ik ook weer actiever te zijn in het blogwereldje.... geniet van de mooie dagen en tot snel weer!

5 opmerkingen:

G-style zei

Mooie tuin heb je bezocht , groot gelijk dat je dat nu niet weer liet schieten ................
Ik wens je hele fijne vakantieweken toe , geniet ervan !
Groetjes Gea

Anoniem zei

nou dat lijkt me gezellig als jij in een lange vakantie lekker veel blogt. ik heb geen lange vakantie, maar zal ook wel her en der veel bloggen - het is op het werk komkommertijd he!

Groet en geniet vooral!
Lavender

Berna zei

Geniet van je vakantie en rust ook lekker uit naast je ontspannen "uitjes". Ik zal het in de gaten houden wanneer de tuin open is. Misschien een keer op doorreis naar m'n schoonouders in Hoensbroek?

Bonjade zei

Prachtige zomerse plaatjes en wat is je banner prachtig zeg.
Fijne vakantie dagen.

Irma zei

schitterende tuin.